TilburgsAntonius1856 TilborghsJohannes1882 TilburgsBertha1878 TilburgsFranciscusCornelis1866 TilburgsMaria1880 TilburgsPetrus1885 TilburgsCornelis1917 BakkerGerarda1892

Genealogie Tilburgs/Tilborghs

Privacybeleid

Deze website bevat gegevens en links naar gegevens en websites, die voor iedereen beschikbaar zijn via openbare archieven, kranten, familieberichten, grafschriften et cetera of die ons door directe familieleden ter beschikking zijn gesteld met toestemming om ze op onze website te publiceren. Wij vermelden geen gegevens over personen, die nog in leven zijn, tenzij de betrokkene daarvoor zelf toestemming geeft.

Als u een gegrond en gemotiveerd bezwaar heeft tegen de publicatie van bepaalde gegevens, verzoeken wij u ons dat te laten weten via onderstaand e-mailadres.

Wij ontvangen regelmatig reacties en aanvullende informatie. Deze website bevat slechts ongeveer een derde van de bekende gegevens over de tak die stamt uit de Brabantse Kempen. Familieleden kunnen inzage krijgen in deze gegevens. Als u ons uw eigen genealogische gegevens stuurt, ontvangt u van ons de informatie (voorzover bekend), die aansluiting geeft op deze website.